Atelier BoraBeau Art Gallery

#modernart #books #lounge #colour #happiness #getinspired #justpopin #welcome

3 G8 A8845

Langs de Kortrijksesteenweg (N43) in Astene/Deinze vind je ... "Borabeautisme" ...

#contemporaryart   #lifestylebooks   #luxurygifts   #700m²amazingexperience   #affordable   #curiosawithatwist   #Assouline   #Taschen   #Waft   #energy   #optimism   #colour  #warmwelcome   #events   #you!

"Borabeautisme" ... 700m² "arty experience space" met eigenzinnige hedendaagse internationale en Belgische kunst, exclusieve boeken van Taschen en Assouline, maar ook met [NEW!] curiosa uit de wereld, Afrikaanse unieke objecten, interieur accessoires, handcrafted furniture, en nog veel méér. Laat je inspireren bij Borabeau en ontdek wat je al jaren zocht om jouw leef- of werkomgeving uniek te maken.

Breng vrijblijvend een bezoek aan onze experience space, ontdek onze unieke persoonlijke aanpak en geniet van al het moois !

Tot binnenkort !  Mieke Van Doren & team.


I Borabeau 1

... Respect voor onze klanten

Dankzij onze bezoekers en tevreden klanten hebben wij de kans om onze galerie & lifestyle bookstore verder uit te bouwen. Wij willen eerst en vooral naar ú luisteren, om de beste service te kunnen bieden, u een warm gevoel te geven, en tegelijk te zorgen voor begeleiding en professioneel advies, met mogelijkheid tot vrijblijvende presentatie van de werken die u interesseren in uw woon- of werkomgeving. Wij nemen dus graag de tijd voor u, bij ons of bij u. 

Tot binnenkort!  Mieke Van Doren & team


Img 7954 Lr

... Respect voor onze kunstenaars

Borabeau investeert zeer actief in de relatie mét en de toekomst vàn haar Belgische en internationale kunstenaars, een eclectische mix van gevestigde waarden en jong toptalent met wie we een actieve en duurzame relatie onderhouden. Stuk voor stuk zijn het hedendaagse professionele, getalenteerde, gepassioneerde en originele artiesten die verrassen en boeien met elk hun eigen verhaal en 'inner storm, passion & love'.

Borabeau zorgt ook voor de organisatie van maatschappelijke kunstprojecten in binnen- en buitenland. Ook dàt is ons Borabeautisme.

Borabeau. 700m² "arty experience space" met eigenzinnige hedendaagse kunst, exclusieve boeken van Taschen en Assouline, curiosa uit de wereld, Afrikaanse unieke objecten, interieur accessoires, handcrafted furniture, en nog veel méér. Laat je inspireren bij Borabeau.

Doorgang Borabeau Image

700m² "Arty Experience Space"

Afbeelding Mieke Img 8429

Mieke Van Doren