Atelier BoraBeau Art Gallery

#modernart #books #lounge #colour #happiness #getinspired #justpopin #welcome

3 G8 A8845

Filosofie

Hashtags ?

#contemporaryart   #modernart   #lifestylebooks   #luxurygifts   #artistinresidence   #energy   #optimism   #colour   #artlounge   #withatwist   #Assouline   #Taschen   #Waft   #amazingspace700m²   #warmwelcome   #coffee   #feelathome   #events   #mieke   #vincent   #you


Wanttoknowalittlemore ?

Borabeau is een jonge galerie met een voldragen visie op kunst en verkoop. Onze ruimte te Astene werd opgevat als een multidimensionale en karaktervolle plek om te aanschouwen, creëren en vertoeven. Het -letterlijke- atelier (vandaar ook in de naam vermeld) wordt zo een vrijhaven voor kunstenaar en toeschouwer waar een laagdrempelige vorm van kunstbeleving centraal staat. Artist in residence, vragen staat vrij en een waardevolle collectie aan kunst- en lifestyle boeken zijn maar enkele manieren waarop Borabeau een inclusieve en symbiotische band met kunstenaar en cliënteel opbouwt.


3 G8 A8920

Respect voor onze kunstenaars

Borabeau investeert zeer actief in de relatie mét en de toekomst vàn haar kunstenaars, een eclectische mix van gelijkgestemde zielen met wie we een actieve en duurzame relatie onderhouden. Wij wensen hen ten volle en op lange termijn te ondersteunen en hen de mogelijkheid en middelen te bieden om zich te concentreren op nieuwe creaties. Ons Atelier staat te hunner beschikking.

B Borabeau 23

Respect voor onze klanten

Dankzij onze bezoekers en klanten hebben wij de kans onze galerie verder uit te bouwen. Wij willen eerst en vooral naar u luisteren, om de beste service te kunnen bieden, u een warm gevoel te geven, en tegelijk te zorgen voor begeleiding en professioneel advies. Wij nemen graag de tijd voor u, bij ons of bij u. Tot binnenkort, Mieke Van Doren en Vincent Lobel.